FőoldalAjándék, játék kategóriákUjjbáb, kesztyűbáb, marionett báb, plüss játék

Ujjbáb, kesztyűbáb, marionett báb, plüss játék

Ujjbáb, kesztyűbáb, marionett báb

A bábozás több mint szerepjáték, A bábfigurák mozgatása, a történetek, mesék átélése az ujjbábok, kesztyűbábok és marionettbábok segítségével kiválóan fejleszti gyermekeink fantáziáját, szókincsét és kézügyességét.

 

Ujjbáb:

Az ujjbábok olyan kisméretű bábok, melyeket egy ujjra lehet felhúzni. Így az ujjbábok mozgatása egyszerű, a koncetrációnk nagy része így a mese, a történet kitalálására és elmesélésére összpontosul. Kiváló szókincs és beszédfejlesztő, a fantáziát is segítő szerepjáték.

 

Kesztyűbáb:

A 3-5 ujjas kesztyűbáboknál több ujjunkra van szükségünk a bábfigurák mozgatásához, így teljesen élethű mozgást tudunk a kesztyűbáboknál véghezvinni.

Kiváló kézügyességfejlesztő játék a kesztyűbáb, melyek segítségével a fantázia, a szókincs is kitűnően fejleszthető.

 

Marionett báb:

A marionett bábok végtagjai zsinórok segítségével mozgathatók. A marionett bábok élethű mozgatásához emiatt fejlett kézügyesség és nagyfokú koncentráció szükséges. A bábok közül a marionett bábok fejlesztik legkoncentráltabban a kézügyességet.

Bábparaván:

A bábparavánok segítségével különleges környezet varázsolunk a bábfigrák köré. A bábparavánok segítik a mese átélését, a kezek elrejtésével lehetővé teszik a tökéletes színházélmény kialakulását.

 

Címkék és kulcsszavak: báb, bábfigura, ujjbáb, kesztyűbáb, marionett báb, bábparaván, bábozás, bábok

 

Rendezés:
1-20, összesen 20 db
Megjelenítve: