Fa puzzle, fa kirakó

Fa puzzle, fa kirakó

 

Fogantyús fa puzzle, fa kirakó:

A fogantyús fa puzzle az első fa kirakók egyike. A kisgyerekek könnyen megfogják a fa kirakók darabjait és a helyükre illesztik.

 

Formalapok:

A formalapok darabjai kiemelkednek a keretből, így könnyen megfoghatóak. Segítségükkel megismerkednek a gyerekek a mértani formákkal, a színekkel és a darabok összepároztatásával.

 

Többrétegű fa puzzle:

A fa kirakó elemeit egymás alá-fölé kell a keretbe helyezni. Segít megérteni a kisebb-nagyobb összefüggéseket és a klasszikus puzzletől kissé eltérő képességeket fejleszt.

 

Klasszikus fa puzzle:

A puzzle, élménye mellett hozzájárul a gyermekek szín- és formafelismerő, valamint kombinációs készségének fejlesztéséhez. Kirakáshoz célszerű előbb a kép keretét kirakni, és így haladni egyre beljebb. Fantasztikus élmény, ahogy a kis kockák egy gyönyörű képpé állnak össze! A puzzle igazi türelemjáték, gondolkodtat, fejleszti a memóriát és a megoldó készséget. Megfelelő stratégiával (hasonló elemek szortírozása, keret megépítése stb.) hamar a puzzle mesterévé válhat a kezdő kirakó. 

 

Címkék és kulcsszavak: fa puzzle, fa kirakó, fa puzzle gyerekeknek, fa puzzle kisgyerekeknek, fa játék webáruház, fa kirakók, fa kirakó játék, logikai fa kirakó, fa logikai játékok, kreatív puzzle, formalap, képkereső, képkereső játékok, goki, goki fajáték, goki kirakó, goki puzzle

Rendezés:
1-30, összesen 119 db
Megjelenítve: