FőoldalAjándék, játék kategóriákEnvirosax bevásárló táska, Envirosax kulacs

Envirosax bevásárló táska, Envirosax kulacs

 

Envirosax:

 

Az Envirosax összetekerhető táskái amellett, hogy nagyon divatosak, rengeteget tesznek a segítségeddel környezetünk védelméért. Ha mindig magadnál hordod, sok-sok egyszer használatos nylonszatyortól kíméled meg a természetet. És miért ne lenne állandóan Nálad, hiszen összetekerve a kézitáskádban, vagy akár a kabátzsebedben is elfér. 

Választhatod a bevásárlótáskáit, melyeket nagy fülükkel a válladra is veheted. Teherbírásuk 20 kg, rendkívül tartósak, vízállóak, valamint szín és formatartóak. 

 A rengeteg féle grafika és színvilág közül biztosan Te is megtalálod a Neked tetsző táskákat. Válaszd az öltözési stílusodhoz vagy a hangulatodhoz illőt és meglátod, feldobja a napod!  

Videó: Így hajtogasd össze az Envirosax bevásárlótáskádat.

Videó: A sztárok is Envirosax-szal járnak!

 

 Envirosax Slingsax:

 

Az Envirosax SlingSax válltáskát nem csak bevásárláshoz használhatod. Elkísérhet a munkahelyedre, a suliba, a strandra... Vállpántját tetszőleges hosszúságúra csomózhatod. A táska teljes szélességében egy belső és egy külső zsebbel rendelkezik. Teherbírása szintén 20 kg, vízálló, szín- és formatartó. Anyaga 45%-ban újrafelhasznált RPET anyagból (PET palackból) készül, megvásárlásával így Te is hozzájárulsz a környezetvédelemhez.  

 

Envirosax Minisax:

 

Az Envirosax Minisax uzsonnástáskák használaton kívül saját belsőzsebükbe visszahajthatóak. Az Envirosax Slingsax válltáskákkal egyező grafikában elérhetőek, így tökéletesen kiegészítik egymást. Anyaguk 45%-ban szintén újrafelhasznált RPET (PET palack). Teherbírása a nagyobb modelekkel szemben "csak" 10 kg. Hölgyek mellett különösen ajánljuk kislányoknak, akik szeretnének az anyukájuk táskájához hasonlóval rendelkezni.

 

Envirosax táska:

 

Mindhárom Envirosax táska modell különösen alkalmas egyedi ajándékcsomagolások elkészítésére, amely így ráadásul nem a kukában végzi az ajándék kibontása után, hanem önálló életre kel. 

Videó: Ajándékcsomagolási ötletek Envirosax táskával


Envirosax kulacs:

 

Az Envirosax által forgalmazott rozsdamentes kulacsok különböző űrtartalmú modelljei között biztosan Te is megtalálod a Neked megfelelőt. Kísérjen Téged hétköznapjaidon, ahelyett, hogy naponta egy-egy újabb műanyag palackos üdítőt vásárolnál.

 

 

Címkék, kulcsszavak: Envirosax, Envirosax táska, Envirosax bevásárlótáska, Envirosax környezetbarát táska, Envirosax Bloom Bag, Envirosax Kids Series, Envirosax Nomad Bags, Envirosax Mai Thai, Envirosax After Dark, Envirosax Optimistic, Envirosax Rosa Bag, Envirosax Cherry Lane, Envirosax Travel Bags, Envirosax Savanna Bag, Envirosax Slingsax, Envirosax Minisax, Envirosax Aqua Skinny Bottle, Envirosax Surfride Foundation, Envirosax Marina Bag, Envirosax Aqua Spring Bottle, Envirosax Aqua Stream Bottle, Envirosax kulacs, bevásárló táska.

 


Rendezés:
1-7, összesen 7 db
Megjelenítve: