FőoldalBemutatkozunk
Bemutatkozunk

  Kedves Érdeklődő!

 

Ha itt jársz, a mi oldalunkon, akkor már Veled is előfordulhatott, hogy nem találod a megfelelő ajándékot gyermeked, párod, szüleid születésnapjára, névnapjára, a többi jeles alkalomról már nem is beszélve....

Járod a multinacionális áruházláncokat, betekintesz a kisebb boltokba, majd megcsömörlötten, elfáradva, kedvetlenül hazaérsz, és még mindig nem leltél rá arra, amit keresel.

 

Az elmúlt években mi is eljutottunk ide.   

Ez adta az ötletet, hogy kellene valamit létrehozni, ami leveszi a magunk és mások válláról is az ajándékozás nehezebb részét azzal, hogy mi ötletes, jó minőségű termékeket válogatunk össze, és azokat áttekinthető stuktúrában bemutatva, részletes termékleírásokkal, minél több információt megosztva segítsük a lehető legalkalmasabb ajándék megtalálását.

 

Ezért alapítottuk meg családi vállalkozásunkat, a Kreatív Ötlet Kft.-t, amely a www.ajandekmindenkinek.net webáruház tulajdonosa és üzemeltetője.  

 

Bár az oldal szlogenje "Ajándék Mindenkinek!", induláskor a játék kategóriára összpontosítottunk. Kínálatunkban csak olyan termékek szerepelnek, melyet saját gyermekeink kezébe is odaadunk/odaadnánk és játékaink többsége természetes anyagokból készült.

  

Kecskeméten élünk, és örömmel tapasztaltuk, hogy a 2010-es Téli Fesztiválon, valamint a 2011-es Tavaszi Fesztiválon, ahol először volt alkalmunk a kínálatunkkal megjelenni, sokan megerősítettetek bennünket abban, hogy jó úton járunk. Van értelme ezt folytatni, van rá igény és sok hasonlóan gondolkozó családanyát-családapát, nagymamát-nagypapát ismertünk meg; a gyerekekről nem is beszélve.  

 

A www.ajandekmindenkinek.net oldalon ugyanezt nyújtjuk. Sőt, a választékunk szélesebb.

Áruházunkat folyamatosan bővíteni szeretnénk új termékcsoportokkal, érdemes tehát újra és újra ellátogatni az oldalra. Nézzetek be hozzánk gyakran, iratkozzatok fel hírlevelünkre, hogy be tudjuk mutatni újdonságainkat és értesíteni tudjunk Benneteket akcióinkról.

Rengeteg ötletünk van még, és igyekszünk hétről-hétre, hónapról-hónapra meglepni Benneteket valamivel.

   

Ajánljatok minket barátaitoknak, ismerőseiteknek, bölcsödéteknek, óvodátoknak, hivatkozzatok ránk az iwiw-en, a facebook-on, a blogjaitokon.


Az oldalon minden termékhez kapcsolódóan megtehetitek észrevételeiket. Biztatunk, kérünk is minden ’látogatónkat’, hogy írja meg, rögzítse pozitív tapasztalatait, vagy akár kritikáját, tanácsait, észrevételeit. A vevői visszajelzések segítik a többi vásárlót, érdeklődőt az eligazodásban, és a mi munkánkat is megkönnyítik, hogy még pontosabban tudjuk megítélni az igényeket, még szélesebb választékot és jobb szolgáltatást tudjunk nyújtani.

 

Köszönjük megtisztelő figyelemeteket, eddigi elismeréseteket, visszajelzéseiteket. Keressetek minket a továbbiakban is a Kapcsolat oldalon megadott elérhetőségeken. Ha a termékeinkről további információkra van szükségetek, nem eléggé egyértelmű a leírás, vagy csak valamit még szeretnétek tudni róla; várjuk leveleiteket, hívásotokat.

 

A mielőbbi viszonttalálkozásig,

 

Üdvözlettel:

Varga Roland